Aanmelden cq informatie

Deze pagina geeft je de mogelijkheid informatie te verkrijgen die niet expliciet op de site staat. Je kunt je tevens hier aanmelden voor de NLEP training. Deze vindt plaats op 12,13 en 14 januari. Verdere info krijg je dan per e-mail toegestuurd.

Kleur (2)kopie

De eerste training was een groot succes.

De belangrijkste zaken die in de feedback terugkwamen waren:

De timeline oefening gaf mij een blik op het verleden en en ik doorliep een aantal momenten die onbewust een significante betekenis voor mij bleken te hebben. Het geruste was dat ik absoluut niet hoefde te vertellen of bloot te geven wat er was voorgevallen. Ik kon zonder mezelf volledig bloot te geven toch het moment dan wel meerdere momenten doorvoelen en de daaraan gekoppelde aangeleerde emoties te herbeleven. De trainer deed deze op zeer goede manier herkaderen waardoor de emotie bij lange na niet meer zo heftig aanvoelde en ik daar een ruimere keuze had gekregen hoe ik tegen deze momenten aankeek. In een mum van tijd leek het op een bevrijding.

Door het formulier in te vullen kun je de algemene leveringsvoorwaarden aanvragen en niet te vergeten het gratis e-boek “een visie op communicatie”
Of e-mail naar jan@tricarus.nl

telefoon +31 (0)626240882

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht